Magazinul Zurli
IMG-LOGO

Termeni si Conditii

Informatii generale
Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile de utilizare ale acestui website prezentate in continutul prezentului document.Domeniul www.magazinulzurli.ro apartie Companiei de Evenimente Zurli SRL, cu sediul in Mun. Bucuresti, Intr. Tudor Stefan, nr. 57, sector 1, avand CUI RO25472246 si J40/5236/2009, denumit in continuare „Vanzator”/ „Zurli”.
Prin accesarea, vizitarea, utilizarea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul www.magazinulzurli.ro, vizitatorul/Cumparatorul persoana juridica/persoana fizica (denumit in continuare „Cumparator”) isi exprima acordul fata de Termenii si Conditiile descrise mai jos (denumite in continuare „Contract”).
Compania de Evenimente Zurli SRL, in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.magazinulzurli.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Termenii si Conditiile de utilizare, fara niciun fel de notificare prealabila. Va rugam sa consultati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.
DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA
Intreg continutul site-ului www.magazinulzurli.ro, incluzand dar nelimitandu-se la marci, logo-uri, reprezentari grafice stilizate, simboluri comerciale, imagini statice si/sau dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, clipuri video/audio etc. sunt proprietatea exclusiva a Companiei de Evenimente Zurli SRL, acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect.
Vizitatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau alterarea, utilizarea, asocierea, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel oficial publicat de www.magazinulzurli.ro. Orice potentiala interventie realizata asupra continutului site-ului www.magazinulzurli.ro (inclusiv asupra produselor/materialelor regasite pe site) se va realiza numai cu acordul prealabil scris al Companiei de Evenimente Zurli SRL.
Este interzisa orice utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul document sau prin intermediul oricarui alt document care insoteste prezentele Termeni si Conditii.
CUM CUMPAR?
Plasarea unei comenzi pe site-ul www.magazinulzurli.ro se poate realiza prin utilizarea mecanismului de plasare comanda on-line.
Achizitionarea produselor de pe site-ul www.magazinulzurli.ro se poate realiza de catre o persoana fizica sau o persoana juridica care detine sau nu un cont on-line pe site (optiunea „Comanda fara cont”, optiunea “Creeaza cont” si optiunea „Am cont pe MagazinulZurli.ro”).
Mecanismul de plasare comanda on-line se deruleaza prin navigarea prin sectiunile de produse, folosind optional mecanismele de filtrare puse la dispozitie (• Categorie: noutati, jucarii, papusi, carti, imbracaminte etc., • Ordonare: cele mai noi, cele mai vizualizate etc.).
Se va selecta produsul dorit, adaugandu-l in cos – „Adauga in cos”.
Odata finalizat cosul de cumparaturi, vor fi solicitate datele necesare pentru finalizarea procesului de tranzactionare.
Finalizarea comenzii in vederea achizitionarii produselor dorite se va realiza prin completarea datelor necesare, respectiv informatii legate de intocmirea facturii (persoana fizica/persoana juridica), metoda de plata si adresa de livrare.
In situatia in care se achizitioneaza produse in calitate de persoana fizica, se vor completa campurile aferente, respectiv: Nume si prenume, adresa de e-mail, numar de telefon, judet, localitate, adresa si metoda de plata: ramburs sau card bancar.
In situatia in care se achizitioneaza produse in calitate de persoana juridica, se vor completa campurile aferente, respectiv: denumirea societatii, adresa sediu social, CUI, numar inregistrare in Registrul Comertului, denumirea bancii, contul, date privind adresa de livrare: judet, localitate, adresa – strada, numar, bl., ap., etc., numar telefon, precum si informatii pentru efectuarea platii: ramburs sau prin card bancar.
In functie de datele introduse (cantitate produse, adresa de livrare si modalitatea de plata) se va calcula costul final al transportului, cumparatorul fiind informat cu privire la cuantumul acestuia.
Inainte de finalizarea comenzii aveti posibilitatea sa adaugati informatii suplimentare la comanda prin campul de „Comentarii”.
Dupa plasarea comenzii veti primi un e-mail automat privind inregistrarea comenzii. In cazul in care comanda plasata nu contine toate informatiile veti fi contactat prin e-mail si sau telefonic.
MODALITATE DE PLATA
Plata comenzilor plasate prin accesarea site-ului www.magazinulzurli.ro se poate realiza ramburs sau prin card bancar.
Cum se efectueaza plata?
• Plata ramburs
Plata ramburs se face in numerar catre curierul care efectueaza livrarea coletului dumneavoastra. Valoarea de plata va fi cea afisata dupa finalizarea comenzii (compusa din costul produsului si taxa de transport), fara comisioane suplimentare.
Card bancar
Plata prin transfer bancar se efectueaza selectand metoda de plata cu card. Dupa plasarea comenzii, clientul este redirectionat in platforma Netopia Mobil Pay, pentru introducerea datelor si finalizarea platii. Dupa primirea confirmarii de plata de la Netopia Mobil Pay, se va pregati coletul dumneavoastra cu produsele comandate,  urmand sa fie livrat fara alte comisioane suplimentare.
In cazul platilor online folosind cardul bancar, securitatea si validitatea autentificarii cardurilor va fi asigurata de procesatorul de plati electronice.
PRETURILE SI INFORMATII DESPRE PRODUS
Preturile prezentate in cadrul magazinului online www.magazinulzurli.ro includ TVA (19% si 5%, in functie de produsul selectat).
Preturile produselor nu includ cheltuielile de livrare.
LIVRAREA COMENZILOR
Vanzatorul se obliga sa expedieze Cumparatorului produsele cuprinse in comanda acceptata in sistem de curierat door-to-door, la adresa de livrare de pe teritoriul Romaniei pusa la dispozitie, respectand termenele de livrare stabilite in momentul acceptarii comenzii. Pentru comenzile achitate prin transfer bancar, termenul de livrare se va calcula de la momentul receptionarii in contul Companiei de Evenimente Zurli SRL a platii integrale.
Livrarea produselor in sistem de curierat door-to-door se va realizare prin intermediul societatiilor de curierat partenere (Urgent Cragus sau parteneri E-colet Logistic).
Livrarea pentru produsele aflate in anumite campanii sau promotii se va face conform informatiilor privind campania sau promotia respectiva, disponibile pe site-ul www.magazinulzurli.ro
Vanzatorul va aplica tariful comunicat inainte de fiecare livrare, iar in cazul produselor aflate la promotie, in conformitate cu promotiile active pe site in momentul plasarii comenzii.
Proprietatea asupra bunurilor va fi transferata in momentul efectuarii livrarii acestora la adresa indicata si a efectuarii integrale a platii aferente. Vanzatorul nu va autoriza curierul sa permita deschiderea coletului decat ulterior semnarii de primire si achitarii eventualei contravalori a acestuia.
TERMEN DE LIVRARE
Livrarea se face in termen de 2-4 zile lucratoare oriunde in tara din momentul confirmarii comenzii. O comanda expediata catre client intr-o zi de vineri de catre Vanzator se va livra Cumparatorului incepand cu urmatoarea zi lucratoare .
La solicitarea Cumparatorului, firma de curierat cu care Vanzatorul colaboreaza va putea efectua livrarea in cursul zilelor de sambata.
In cazurile in care Cumparatorul nu este gasit la adresa de livrare mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul va contacta Cumparatorul pentru a conveni detaliile unei noi livrari. In cazul in care curierul nu reuseste sa ia legatura cu destinatarul coletului din 2 (doua) incercari, coletul va ajunge in cel mai apropiat depozit al societatii de curierart partener.
COSTURILE LIVRARII
Costul livrarii depinde de anumiti factori, respectiv: greutatea coletului si destinatie (in Mun. Bucuresti sau in tara). Costul livrarii este diferit de costul standard in functie de numarul de kilometri exterior (in cazul in care adresa de livrare este la peste 10 km de cea mai apropiata localitate in care firma de curierat are punct de lucru). Costul de transport se va regasi in factura si va fi afisat la momentul finalizarii comenzii plasate pe www.magazinulzurli.ro. Nici un alt comision nu va fi solicitat la momentul livrarii de catre curier.
VERIFICARE STATUS COMANDA
O comanda finalizata si care se afla la curier va avea atribuit un numar de AWB (nota de transport).
Daca comanda este livrata prin Urgent Cargus  comanda cu numarul de AWB (nota de transport) atribuit poate fi urmarit pe site-ul Urgent Cargus (https://www.urgentcargus.ro/).
Statusul unei comenzi in curs de procesare se poate verifica pe e-mail la magazin@zurli.ro, dar si telefonic la numarul de telefon +40728.143.173, de luni pana vineri in intervalul 09.00 – 17.00.
ANULARE COMANDA
Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Client, in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:
-neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului, a tranzactiei, in cazul platii online;
-invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de SelfEventS.ro, in cazul platii online;
-datele furnizate de catre Client, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte.
De asemenea, Clientul poate anula comanda sa direct din "Contul meu" sectiunea "Comenzile mele", apasand butonul "Anuleaza comanda" sau trimitand un e-mail la adresa magazin@zurli.ro. Pentru a evita procesarea si expedierea, rugam Clientul sa anuleze comanda in maximum 24 de ore de la plasarea acesteaia.
RETURNAREA PRODUSELOR
DREPTUL DE RETRAGERE DIN CONTRACT:
Cumparatorul persoana fizica are posibilitatea de a se retrage din prezentul raport contractual in termen de 14 zile de la data livrarii produselor achzitionate de pe site-ul www.magazinulzurli.ro fara a justifica decizia de retragere, suportand costurile pentru returnarea produsului.
Cumparatorul informeaza Zurli cu privire la decizia de retragere prin transmiterea unui e-mail la adresa de e-mail magazin@zurli.ro
Prezentul formular se trimite inapoi completat doar daca doriti sa va retrageti din contract.
Catre: MAGAZINUL ZURLI
Subiect: Returnare produs
Va informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul referitor la vanzarea urmatoarelor produse:
Primite la data:
Numele cumparatorului:
Adresa cumparatorului:
Numar de telefon cumparator
Numar de comanda sau numar de factura:
Solicit inlocuirea produsului returnat cu un produs nou:  (DA sau NU)
Solicit restituirea banilor in contul iban personal: ( completati contul iban in RON si nume prenume titluar cont iban)
Data primirii produselor achizitionate:
Consumatorul returneaza produsul pentru care si-a exercitat dreptul de retragere in termen de cel mult 14 zile calendaristice de la momentul la care a informat Zurli despre decizia de retragere, in aceeasi stare in care a fost livrat (impreuna cu toate accesoriile, documentele ce au insotit produsul in ambalajul original). Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi de consumator inainte de expirarea perioadei de 14 zile.
Rambursarea contravalorii produsului de catre Vanzator se va face in cel mult 14 zile de la data la care este comunicata decizia de retragere. Daca termenul se implineste fara a exista dovada returnarii produselor de catre Cumparator in termen de 14 zile calendaristice de la comunicarea deciziei de retragere, se va putea solicita dovada ca produsul/produsele au fost trimise catre Zurli.
Daca produsele sunt returnate intr-o stare care nu mai permite revanzarea, Zurli isi rezerva dreptul de a solicita o diminuare a valorii produsului pentru readucerea in stadiul initial (daca acest fapt este fezabil).
NECONFORMITATEA PRODUSELOR:
Cumparatorul poate solicita returnarea produselor achizitionate prin intermediul site-ului www.magazinulzurli.ro  in care constata neconformitatea (defectiunea) produsului achizitionat.
In acest caz, cumparatorul solicita returnarea produsului in vederea restituirii contavalorii produsului sau inlocuirii cu un produs nou. Daca produsul nu mai este pe stoc/nu se mai fabrica, Cumparatorul poate opta pentru rambursarea integrala a contravalorii.
Indiferent de situatie, procedura de returnare a produselor presupune instiintarea Vanzatorului inaintea trimiterii produsului, prin formularul de retur trimis la adresa de email magazin@zurli.ro, in care sa descrie cauza returului.
In toate cazurile, Cumparatorul trebuie sa anunte Vanzatorul in scris pe email la adresa magazin@zurli.ro,  despre orice defectiune sau functionare necorespunzatoare in maxim 48 ore de la constatare, oferind informatii despre neconformitatea acestuia.
Cumparatorul are la dispozitie 3 (trei) zile lucratoare calculate de la data identificarii neconformitatii pentru a returna produsul. Reclamatiile ulterioare nu vor fi luate in considerare.
Produsele vor fi returnate in starea in care au fost primite, insotite de toate accesoriile si documentele primite la livrarea produselor iar costurile de transport vor fi suportate de catre Vanzator.
Returul va fi refuzat in cazul deteriorarii produselor cauzate de consumator. Dupa verificarea produsului a carui neconformitate se invoca, vanzatorul are urmatoarele optiuni: fie constata neconformitatea din culpa sa si restituie cumparatorului pretul achitat impreuna cu sumele aferente transportului, daca este cazul; fie constata neconformitatea cauzata de actiunea consumatorului, caz in care poate refuza restituirea sumei achitate de consumator. In anumite situatii in care neconformitatea este cauzata de consumator, Zurli poate opta sa retina doar suma aferenta diminuarii de valoare a produsului.
Clauzele de mai sus se aplica si in cazul in care produsele nu sunt conforme cu specificatiile de pe site.
In cazul livrarii unui alt produs sau in alta cantitate, cumparatorul semnaleaza incidentul Vanzatorului prin email la adresa magazin@zurli.ro in maxim 24 de ore in vederea solutionarii rapide. Daca produsul nu mai este pe stoc, Cumparatorul poate opta doar pentru rambursarea integrala a contravalorii.
GARANTIA ACORDATA PRODUSELOR
Produsele comercializate prin intermediul site-ului www.magazinulzurli.ro, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.
Termenul de garantie privind conformitatea produselor achizitionate prin intermediul www.magazinulzurli.ro este de 2 (doi) ani, calculat de la momentul livrarii acestuia.
Produsele sunt noi, iar Cumparatorul poarta intreaga raspundere in ceea ce priveste utilizarea corespunzatoare a acestora.
In cazul aparitiei lipsei conformitatii produselor achizitionare prin intermediul www.magazinulzurli.ro, Cumparatorul are dreptul de a solicita Vanzatorului masurile reparatorii prevazute mai sus (neconformitatea produselor). Cumparatorul, in cazul unei solicitari privitoare la garantie, este obligat sa sesizeze in prealabil Vanzatorul in scris la adresa email magazin@zurli.ro.
Dupa sesizarea defectiunii prin intermediul adresei de email mai sus mentionate, Cumparatorul poate proceda, dupa primirea confirmarii privind posibilitatea de primire a produsului in cauza, la expedierea produsului catre Vanzator impreuna cu toate accesoriile sale si documentele aferente.
COMUNICARI COMERCIALE
Serviciul electronic de tip „newsletter” care permite Cumparatorilor  sau Utilizatorilor să recepţioneze informații periodice de la Vânzător, în special despre Campaniile Promoţionale şi Produsele oferite spre vânzare în cadrul magazinulzurli.ro.ro, la adresa de e-mail sau numărul de telefon pe care  Cumparatorul  şi/sau Utilizatorul le-au furnizat în procesul de creare al Contului si in urma achizitionarii unui Bun sau Serviciu, Vanzatorul va transmite Cumparatorului/Utilizatorului Comunicari Comerciale cu privire la produsele din magazinulzurli.ro
PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in calitate de client al COMPANIEI DE EVENIMENTE ZURLI SRL, se realizeaza in conformitate cu dispozitiile legale privind protectia datelor cu caracter personal aplicabile. Pentru o informare completa asupra activitatii de prelucrare a datelor cu caracter personal realizata de catre subscrisa, in calitate de Operator de date, va invitam sa consultati sectiunea „Confidentialitate si protectia datelor”. (accesand urmatorul link: https://www.magazinulzurli.ro/Utile/Confidentialitate-si-Protectia-datelor-personale-18.html). Datele cu caracter personal prelucrate prin intermediului magazinului on-line sunt urmatoarele: numele si prenumele, adresa de e-mail, numarul de telefon, date privind adresa de facturare si de livrare (judet, localitate, strada, numar, bloc, apartament), precum si orice alte date oferite voluntar prin sectiunea „Comentarii”.
Prelucrarea nu poate fi extinsa la alte scopuri, cu exceptia cazului in care partile convin in mod expres sau exista o obligatie legala care da dreptul oricarei parti sa prelucreze datele.
Zurli se obliga sa preintampine incidente precum distrugerea, folosirea inadecvata, accesul neautorizat, dezvaluirea sau alterarea datelor cu caracter personal.
RECLAMATII
In cazul in care exista intrebari, comentarii, feedback, idei sau sugestii in legatura cu produsele achizitionate prin intermediul site-ului www.magazinulzurli.ro acestea se pot transmite prin e-mail la urmatoarele adrese: contact@zurli.ro sau magazin@zurli.ro, urmand a primi un raspuns (in cazul in Vanzatorul apreciaza ca se impune), intr-un interval de timp rezonabil.
FORTA MAJORA. LITIGII
Niciuna dintre partile contractante nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.
Prezentul Contract este supus legii romane si se considera incheiat in Romania.
Eventualele litigii aparute intre Cumparator si Vanzator vor fi rezolvate pe cale amiabila, iar in cazul in care nu se ajunge la un acord pe aceasta cale se va apela la instrumentele prevazute de legislatia aplicabila.